Шампионът по самбо Мария Оряшкова е поредният напуснал “Игри на волята. Тя

...
Шампионът по самбо Мария Оряшкова е поредният напуснал “Игри на волята. Тя
Коментари Харесай

Мария Оряшкова след “Игри на волята”: Спирам със спорта! Искам да отворя собствена зала за самбо!

Шампионът по самбо Мария Оряшкова е поредният напуснал “Игри на волята ”. Тя беше изпратена с овации на Арената, откакто приключи сполучливата си спортната кариера пред очите на цяла България. Оряшкова беше посетител в подкаста “След Игрите ”, където описа за своите най-тежки и най-щастливи моменти в “Игри на волята ” и за живота си отвън риалитито.

Оряшкова разкри, че преустановяване на спортната ѝ кариера е дълго премисляно решение. Една от фантазиите ѝ е да отвори лична зала за самбо и към този момент работи по въпроса. Оряшкова повдигна завесата за това по какъв начин биха се справили в “Игри на волята ” тя и нейният брат, в случай че бяха влезнали дружно в рисковото риалити.

Шампионката уточни Мартин Николов - Елвиса като заслужен противник на Арената. Тя показа, че го намира за доста интелигентен. Оряшкова уточни Момчил, Мастагарков и Виолета за нейни любимци за топ 3. Тя посочи, че доста харесва играта на бизнес дамата. Оряшкова има вяра, че Момчил може да завоюва “Игри на волята ” 5.

Най-трудните моменти за Оряшкова са били на Дивата река. Тя показа, че максимален боязън е имала от паяците там и даже е отказвала да спи на земята първите вечери. Мария споделя в “След Игрите ” и за други свои страхове, които е преборила по време на шоуто.

Пред водещата Ива Иванова, Оряшкова описа, че Румен Радев и Теодора Мудева към този момент не живеят при нея и са се изнесли в личния си апартамент. Когато са деляли един покрив, чувството е било все едно още веднъж са в “Игри на волята ”. Оряшкова разкри в “След Игрите ” и по какъв начин с Мудева са крили от Амазонките своето дългогодишно другарство.

В “След Игрите ” Оряшкова споделя още за своя блян за мъж, за връзките си с Пеньо Гатевски - Гатьо след “Игри на волята ” и за най-трудното съревнование в живота ѝ, когато губи своята майка. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР